top of page

Bolander & Co förlänger som huvudpartner


Bolander & Co förlänger som huvudpartner till Sirius Bandy och Hoppfull framtid.

Försäkringsförmedlarföretaget Bolander & Co har under flera år samarbetat och stöttat Sirius Bandy. Det genom sitt huvudpartnerskap i klubben och sitt engagemang för barn och ungdomsidrott. – Det är oerhört glädjande att Bolander & Co med Mattias Bolander i spetsen väljer att fortsätta som huvudpartners till Sirius Bandy, säger Sirius klubbchef Jimmy Helmersson.


Huvudpartner är Sirius högsta nivå för partnerskap. Det skapar förutsättningar för sporten över alla led – för vårt lag i Elitserien och för vår barn- och ungdomsverksamhet. – Bolander & Co är en av våra största partners och samarbetet med dem har stor betydelse för föreningen. Med deras hjälp kan vi bl.a. fortsätta utveckla BandyKul och vår ungdomsverksamhet, vi kan fortsätta ha fri entré för barn och ungdomar upp till 18 år på våra elitseriematcher, och vi kan fortsätta med mentorprojektet där våra herrspelare är mentorer till våra ungdomslag. Samarbetet oss emellan gör skillnad för vår verksamhet, säger Jimmy Helmersson.


Det är också tack vare företag som Bolander & Co som vi tillsammans kan vara en positiv kraft i samhället genom Hoppfull framtid. – När det gäller Sirius Bandy är det många pusselbitar som faller på plats, och allting utvecklas i positiv riktning. Som partner känner vi att vi fått vara med att stötta Sirius Bandy i en positiv utveckling de senaste åren. Sirius Bandy har ett mycket gott hjärta men också ett genomtänkt arbetssätt, och en öppenhet och transparens mot oss partners, säger Mattias Bolander, VD på Bolander & Co och fortsätter:


– Det är jätteroligt att se dels framgångarna för elitlaget men också hur Bandykul växer och inte minst att det numera finns ett tjejlag i föreningen.


Sirius har under året tagit kliv framåt, både på isen men även utanför isen. – Sirius Bandy har gjort många fina framsteg de sista åren, inte bara i år. Dels går det framåt för elitlaget rent sportsligt. Det är också oerhört roligt att se att satsningen på ungdomssidan givit resultat bland annat genom ett så stort antal unga spelare från egna led i elitlaget. Jag hoppas laget kan befästa en position på den övre halvan av Elitserien över tid och fortsätta att fostra och få upp egna talanger på elitnivå och att de väljer att stanna i Uppsala och på så sätt sporra och inspirera andra ungdomar, säger Mattias Bolander.


Utanför isen har Sirius bl.a. ökat sitt samhällsengagemang, det genom klubbens sociala verksamhet Hoppfull framtid. – Det är ju alldeles strålande! En stor del av våra ungdomar i Uppsala är i ett mycket stort behov av trygghet, känna delaktighet och ha en meningsfull och rolig fritid. Jag hoppas att Sirius kan göra skillnad för många, säger Mattias Bolander.Yorumlar


bottom of page