top of page

En hoppfull match 2023


På tisdag arrangeras En hoppfull match i samband med elitseriematchen mellan Sirius och Frillesås BK på Studenternas IP. Tillsammans med våra partners och andra goda krafter i samhället arbetar vi för ett tryggare Uppsala. En hoppfull match är matchevenemanget där vi uppmärksammar det arbeta vi gör inom vår sociala verksamhet, Hoppfull framtid.


TILLSAMMANS FÖR ETT TRYGGARE UPPSALA Alla barn ska känna sig trygga oavsett vart de befinner sig i Uppsala. För att nå vårt mål om ett tryggare Uppsala arbetar vi förebyggande, med fokus på stadens resurssvaga områden. Det gör vi bland annat genom att vara en aktiv kraft i samhället där vi erbjuder varje barn en meningsfull fritid.


Alla barn ska känna en delaktighet och samhörighet. Det är så vi ökar möjligheten för dessa barn att få en hoppfull framtid. Genom samverkan med skola, kommun, näringsliv och andra goda krafter i samhället arbetar vi förebyggande för ett tryggare Uppsala. Uppsala är den stad i Sverige där kriminaliteten ökar mest. Bland våra barn och unga har den upplevda otryggheten ökat och det har även utsattheten för brott. Den utvecklingen måste vändas.


Bandyns roll i hållbarhet Med hjälp av idrott och bandy i synnerhet ska vi få fler barn från vår målgrupp att ta del av de mjuka värden som finns inom lagidrott. Idrotten har varit med och fostrat miljoner svenskar till ett av världens mest öppna, solidariska och hälsosamma folk. Den fostran vill vi att fler ska få ta del av.

Vi erbjuder barn, med fokus på stadens resurssvaga områden, en meningsfull fritid där bandy är vårt främsta medel. Våra elitseriespelare i Sirius deltar under flera av våra aktiviteter, till exempel skolbesök, Skridskokul och aktiviteter med vår sociala partner barnrättsorganisationen Bufff Uppsala. Många barn i vår målgrupp saknar positiva och trygga förebilder, därför är mötet med våra elitseriespelare både viktigt och värdefullt för många av dem.

Stöd vårt arbete genom att delta på matchevenemanget. >>Köp din biljett här IK Sirius - Frillesås BK Tis 7 feb. kl. 19:00 Studenternas IP

Huvudpartners till En hoppfull match 2023 Bolander & Co, ByggConstruct, Harbergets Såg & Hyvleri, Larssons Svets & Smide, Returpappercentralen, Sh bygg, Skrotcentralen, Upplands Bilforum, Uppsala Handelstål, Öregrund Bygg.

Partners till En hoppfull match 2023 Alviks Måleri, Bilomatic, Blackne Maskin, Bryggeriet Ångkvarn, BT Ventilation, Camp Pro, Carlsson Ring, Clarion Gillet, Däckhuset, Elak, Genova, Hemglass, Hållbart Måleri, Högbergs Buss, ICA Supermarket Luthagens Livs, Industriworld Systems, Inge Karlssons Handel, Intersport, Kontex, Krossekonomi, Maskin & Verktyg, Mats Gustafsson Data, McDonalds, Ramirent, Recover, Sallén, Sapos, Scenteknik, Sirius Oldboys, Snickeriportalen, Swedbank, Tidtryck, Triller, Upsala Färg, Xite.

Comentarios


bottom of page