top of page

Hoppfull framtid deltar på Idrottens dag i GottsundaDen 5 oktober är det dags för Idrottens dag i Gottsunda. Spelare från Sirius a-lag kommer vara på plats tillsammans med Hoppfull framtid och BUFFF Uppsala

Idrottens dag är en dag fylld med rörelse och glädje som utmanar bilden av hur vi idag tränar och tävlar inom idrotten. Idrottens dag genomförs i Gottsunda Centrum den 5 oktober och riktar sig till alla invånare i Uppsala kommun.

Mellan den 1 september och 15 oktober genomförs Idrottens dag runtom i Sverige. Det är Riksidrottsförbundet, distriktsidrottsförbunden (DF) och SISU Idrottsutbildarnas satsning för att fler ska kunna och vilja idrotta hela livet. Det är också en viktig mötesplats för samtal om hur vi tränar och tävlar idag och hur vi kan utveckla nya former för träning och tävling. 

– Med Idrottens dag vill vi uppmärksamma att träning och tävling ska vara meningsfull på lång sikt samtidigt som vi mår bra, har roligt och utvecklas hela livet. ”Den här dagen är många idrottsföreningar på plats för besökarna att prova på olika rörelseaktiviteter”, berättar Eva Dovebris som är projektledare för Idrottens dag.


Hoppfull framtid kommer delta under Idrottens dag i Gottsunda tillsammans med BUFFF Uppsala. Spelare från Sirius a-lag kommer dessutom vara på plats under dagen.


Datum: Lördagen den 5 oktober klockan 12-16. 

Plats: Gottsunda Centrum, Uppsala

Anmälan och kostnad: Drop in, ingen föranmälan behövs. Gratis. 

Comments


bottom of page