top of page

Relita blir ny Officiell partner


Fullserviceföretaget Relita blir ny officiell partner till Sirius Bandys sociala verksamhet Hoppfull framtid, (HF).

Barn och unga växer upp idag i ett alltmer otryggt samhälle. Uppsala är den stad där det sker flest skottlossningar i landet. Den utvecklingen måste vändas. Med nya sätt att driva samverkan mellan skola, kommun, näringsliv och andra goda krafter i samhället, skapar Hoppfull framtid bättre förutsättningar för att fler barn och unga ska få en bättre framtid.

Det är därför med stor glädje som vi kan presentera Relita som ny officiell partner till Hoppfull framtid. Tillsammans med Relita och övriga partners kommer vi jobba för ett tryggare Uppsala. – Relita är ett starkt varumärke som vi gärna förknippas med. Jag är övertygad om att vi tillsammans med övriga partners i Hoppfull framtid, kommer arbeta så att fler barn och unga i Uppsala kan få en ljusare och mer hoppfull framtid, säger Sirius klubbchef Jimmy Helmersson.

Verksamhetens målgrupp är barn och unga i Uppsala, med fokus på stadens resurssvaga områden. – Jag tror att Relita ser en stor potential i vår verksamhet och att vi faktiskt kan göra skillnad och inte bara prata om att göra skillnad. Vi har en tydlig plan på hur vi vill arbeta för att ge barn och unga i resurssvaga områden stöd, en plan som tilltalade dem och som de gärna är med på, säger Jimmy Helmersson.

Relita är ett fullserviceföretag inom industri-, fastighets- och skadeservice och har sitt huvudkontor i Uppsala. Företaget är marknadsledande i Mälardalen med lokalkontor i Stockholm Norr, Stockholm Söder, Västerås, Enköping, Sala, Norrtälje, Östhammar, Gävle, Tierp, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Göteborg och Kungsbacka. – Det känns väldigt bra att det ges möjlighet att vara delaktig utifrån våra grundvärderingar i ett samhällsengagemang som Hoppfull framtid, säger Fredrik Karpmyr, marknads- och försäljningschef på Relita.

Relita ser ett stort värde i att ingå ett partnerskap med Hoppfull framtid som bland annat samverkar med barnrättsorganisationen BUFFF. – Det är i grunden viktigt för alla som har möjlighet att bidra på ett eller annat sätt. Alla människor har inte samma förutsättningar och i arbetet för ett jämställt samhälle så spelar allting roll. Hoppfull framtid och deras arbete med BUFFF med fokus på utsatta barn och ungdomar är en viktig fråga som vi vill vara delaktiga i, säger Fredrik Karpmyr.

Det är tack vare våra huvud- och officiella partners som vi kan vara en positiv kraft i samhället genom Hoppfull framtid. – Vi är delaktiga i flera olika samarbeten och försöker påverka och medverka på ett framgångsfullt sätt. Vi har givetvis egna idéer men ser också väldigt positivt på att våra partners är proaktiva och kommer med inspel till aktiviteter och andra engagemang. Det är något som redan Hoppfull framtid visat att de bemästrar och vi ser fram emot ett 2020 med många gemensamma projekt för ett tryggare Uppsala, avslutar Fredrik Karpmyr. 
Comments


bottom of page