top of page

Sh bygg blir huvudpartner till Hoppfull framtid


Det är nu klart att Sh bygg förlänger samarbetet med Sirius Bandy och klubbens sociala verksamhet Hoppfull framtid. Sh bygg blir huvudpartner till verksamheten där de tillsammans med andra goda krafter i samhället skapar möjligheter för ett tryggare Uppsala.

Sh bygg är klar som huvudpartner till Hoppfull framtid. Tillsammans med skola, kommun, näringsliv och andra aktörer i samhället arbetar Hoppfull framtid för ett tryggare Uppsala. – Sh bygg är en välkänd aktör i Uppsala. Det är ett företag som stöttar lokal idrott som ett steg i deras arbete med att bidra till en positiv samhällsutveckling. Att de nu förlänger sitt samarbete med oss är glädjande och också ett kvitto på att de tror på vårt arbete och att de gärna vill vara med och fortsätta utveckla det i positiv riktning, säger Jimmy Helmersson, klubbchef i Sirius Bandy.

Genom sitt partnerskap är Sh bygg medlemmar i styrgruppen för Hoppfull framtid och därmed delaktiga i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten. Varje vår arbetar styrgruppen fram en verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. Planen styr det arbete och de aktiviteter som ska genomföras under året inom ramen för Hoppfull framtid. – De kommer kunna bidra med sina erfarenheter och sin kunskap från flera års samhällsengagemang och arbete med hållbarhetsfrågor. För oss är det värdefullt och utvecklande, säger Jimmy.

I fjol gick Sh bygg in som partners till verksamheten och inför det här året fördjupades samarbetet ytterligare, då Sh bygg nu går in som huvudpartners. – Vi ser fram emot fortsatt samarbete där vi får möjlighet att bidra till ett bättre samhälle genom vår sponsring. Vi är stolta över att få vara med och hjälpa till att skapa trygga mötesplatser och erbjuda aktiviteter och rörelseglädje för barn och unga. De får träffa positiva, trygga och ansvarstagande vuxna, och starka idrottsförebilder genom klubbens elitseriespelare, säger Anna Wikestedt Fällmar, TF Kommunikationschef på Sh bygg.

Sh bygg är ett av branschens äldsta familjeägda entreprenadföretag. Att ta ansvar är ett varumärkeslöfte som används i många olika sammanhang för företaget. – Vår sponsring ska bidra till ökad jämställdhet, bättre förutsättningar för unga och ett tryggare samhälle. Sh bygg ska ta ansvar; för såväl kunder och kollegor som samhället vi bygger och verkar i – det är vårt varumärkeslöfte, säger Anna och fortsätter:

– Det är i och mellan husen som samhället byggs och sedan företaget grundades 1923, för snart 100 år sedan, har vi tagit ansvar för att bygga hållbara städer och samhällen med framtidshopp. Här ska människor och företag kunna utvecklas i rätt riktning. Några av förutsättningarna för detta är jämställdhet, mångfald och allas möjlighet till en meningsfull fritid med goda förebilder, säger hon.

ความคิดเห็น


bottom of page