top of page

Sh bygg blir ny Officiell partner


Entreprenadföretaget Sh bygg blir ny officiell partner till Sirius Bandys sociala verksamhet Hoppfull framtid, (HF).


Sh bygg är klar som officiell partner till Hoppfull framtid. Tillsammans med skola, kommun, näringsliv och andra aktörer i samhället arbetar Hoppfull framtid för ett tryggare Uppsala. – Sh bygg är en välkänd aktör i Uppsala. Det är ett företag som stöttar lokal idrott som ett steg i deras arbete med att bidra till en positiv samhällsutveckling. Att de nu är med oss är glädjande och också ett kvitto på att de tror på vårt arbete och att de gärna vill vara med och utveckla det i positiv riktning, säger Jimmy Helmersson, klubbchef i Sirius Bandy.


Genom sitt partnerskap är Sh bygg medlemmar i styrgruppen för Hoppfull framtid och därmed delaktiga i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten. Varje vår arbetar styrgruppen fram en verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. Planen styr det arbete och de aktiviteter som ska genomföras under året inom ramen för Hoppfull framtid. – De kommer kunna bidra med sina erfarenheter och sin kunskap från flera års samhällsengagemang och arbete med hållbarhetsfrågor. För oss är det värdefullt och utvecklande, säger Jimmy.


Sh bygg är ett av branschens äldsta familjeägda entreprenadföretag som på flera olika sätt tar ett samhällsansvar. – Det här är ett av många sätt som vi kan bidra till samhället med. Vi har snart verkat i det här samhället i hundra år och vi vill tillsammans med många andra ta ansvar. Vi tar ansvar genom att ta hand om vår personal, ta hand om miljön på våra arbetsplatser och genom sådana här partnerskap kan vi även ta ansvar i samhället, säger Sara Mentzer, marknadsansvarig på Sh bygg.


Hoppfull framtid arbetar förebyggande för ett tryggare Uppsala. Barn har rätt till att växa upp under trygga förhållanden. – Det är med sådana här samarbeten som vi bygger en hållbar framtid. Vi verkar här just nu men det är våra barn och ungdomar som kommer vara samhället framöver. Det är bara vi som kan styra över vilket typ av samhälle vi lämnar efter oss, säger Sara.

Comentários


bottom of page