top of page

Sh bygg förlänger som huvudpartner till vår sociala verksamhet Hoppfull framtid


Sh bygg förlänger samarbetet med Sirius Bandy och vår sociala verksamhet Hoppfull framtid. Sh bygg är fortsatt huvudpartners där de tillsammans med andra goda krafter i samhället skapar möjligheter för ett tryggare Uppsala. Det är nu klart att Sh bygg förlänger som huvudpartners till Hoppfull framtid. Tillsammans med skola, kommun, näringsliv och andra aktörer i samhället arbetar Hoppfull framtid för ett tryggare Uppsala. – Sh bygg är ju en välkänd aktör i Uppsala och ett företag som stöttar lokal idrott som ett steg i deras arbete med att bidra till en positiv samhällsutveckling. Att de nu förlänger sitt samarbete med oss är glädjande och också ett kvitto på att de tror på oss och att de gärna vill vara med och fortsätta utveckla det i positiv riktning, säger Jimmy Helmersson, klubbchef i Sirius Bandy.


Genom sitt partnerskap är Sh bygg medlemmar i styrgruppen för Hoppfull framtid och därmed delaktiga i den strategiska utvecklingen av hela verksamheten. Varje vår arbetar styrgruppen fram en verksamhetsplan för kommande verksamhetsår. Planen styr det arbete och de aktiviteter som ska genomföras under året inom ramen för Hoppfull framtid.


För två år sedan gick Sh bygg in som partners till Hoppfull framtid och inför fjolåret fördjupades samarbetet ytterligare, då Sh bygg gick in som huvudpartners till verksamheten. Nu förlängs alltså det samarbetet. – Vi är både stolta och glada över att kunna fortsätta vårt samarbete. Vi på Sh tror på idrottens förmåga att fostra människor till ett öppet, solidariskt och hälsosamt samhälle, och ser bandy som en rolig och utvecklande sport för alla. Genom samarbetet med Sirius Bandy och Hoppfull framtid kan vi ta samhällsansvar på allvar och tillsammans med Sirius sträva efter en trygg och hälsosam framtid för alla barn i Uppsala, säger Dalia Ramzi, vd för Sh bygg, sten och anläggning.


Sh bygg är ett av branschens äldsta familjeägda entreprenadföretag. Att ta ansvar är ett varumärkeslöfte som används i många olika sammanhang för företaget. – Vi på Sh arbetar för att bygga ett tryggt och långsiktigt hållbart samhälle för alla och ser samarbetet med Sirius Bandy som ett sätt att bidra till det. Genom samarbetet med Sirius Bandy får vi möjlighet att arbeta förebyggande i Uppsalas resurssvaga områden. Vi vill också aktivt påverka beslutsfattare och myndigheter för att säkerställa en hög prioritering av arbetet för ett tryggare Uppsala.

Comments


bottom of page