top of page

ByggConstruct blir huvudpartnerSirius Bandy och ByggConstruct har en lång historik som samarbetspartners. Nu förlängs det ytterligare, när ByggConstruct skriver ett nytt ettårsavtal som huvudpartner.

Sedan flera säsonger tillbaka är ByggConstruct en stor partner till Sirius Bandy. Ett samarbete som fortsätter att utvecklas och nu även förlängs över ytterligare en säsong. Nytt i samarbetet för den här säsongen är att ByggConstruct dessutom blir huvudpartner till klubbens sociala verksamhet, Hoppfull framtid.

- Vår ambition är att arbeta långsiktigt, engagerat och med ständiga förbättringar tillsammans med våra kunder, leverantörer och partners. Nu ser vi fram emot en bra vinter för bandy på alla nivåer nere på Studenternas, säger Carl Jonsson, Kommunikationsansvarig vid ByggConstruct.

ByggConstruct är ett av Upplands större ägarledda byggföretag. De är specialiserade på byggnationer inom vård, skola och miljonprogrammets bostäder samt byggservice. De bygger om, bygger till och bygger nytt - och är även en aktiv samhällsbyggare genom företagets engagemang i idrotten.

- Många får väldigt positiva associationer och minnen till bandy, skridskoåkning och Studenternas. Det är något genuint. Vi vill vara delaktiga i att skapa en meningsfull, inkluderande och aktiv fritid för så många som ungdomar möjligt. Där man kan erbjudas att möta förebilder. Vi vill även att Uppsala ska kunna erbjuda återkommande, positiva och uppmärksammade evenemang. Det här tror vi stärker uppfattningen av ByggConstruct som en aktiv samhällsbyggare, säger Carl Jonsson.


Utöver ett huvudpartnerskapet till Sirius Bandy blir nu ByggConstruct även huvudpartner till Hoppfull framtid. Den mycket populära aktiviteten Skridskokul, som Sirius Bandy och Hoppfull framtid driver, har ByggConstruct varit med och möjliggjort under flera år.

- Vi ser oss själva som en aktiv samarbetspartner inom Skridskokul. Det är ett projekt som vi brinner för. Jag tror att det var ca. 3000 skolbarn som deltog i fjol. Projektet har utvecklats under alla de år vi har varit engagerade; barnen, lärarna och fritidspedagogerna erbjuds en förfinad upplevelse varje år, säger Carl Jonsson och fortsätter:

- Delar av utvecklingen handlar om hur vi kan möjliggöra så att vi ökar antalet evenemangsveckor samt beläggningen på Studenternas, så att fler kan delta.

En annan viktig sak för ByggConstruct är att Sirius och bandyns struktur blir ännu bättre så att fler av deltagarna söker sig vidare till Bandykul och att barn- och ungdomsverksamheten växer. Vi vill vara delaktiga i att skapa en meningsfull, inkluderande och aktiv fritid för så många som ungdomar möjligt.

Comments


bottom of page