top of page

Toyota Uppsala ny Officiell partner


Toyota och Lexus i Uppsala blir ny officiell partner till Hoppfull framtid och officiell bilpartner till Sirius Bandy.

Toyota och Lexus i Uppsala är klara som officiell bilpartner till Sirius Bandy samt officiell partner till Hoppfull framtid. Tillsammans med skola, kommun, näringsliv och andra aktörer i samhället arbetar Hoppfull framtid för ett tryggare Uppsala.

- Vi är väldigt stolta över att ha ingått ett samarbete med både Sirius Bandy och inte minst Hoppfull framtid, säger Niklas Höglund, försäljningschef på Toyota Uppsala och fortsätter:

- Med en ägarfamilj som har ett stort bandyintresse finns stora förhoppningar om att detta är början på ett långvarigt arbete tillsammans som kan utvecklas över tid. Att samtidigt kliva in som partner till Hoppfull framtid är ett steg i rätt riktning då dagens utveckling i samhället kräver resurser även från näringslivet för att skapa ett tryggare Uppsala för oss alla, säger Niklas Höglund.

Toyota och Lexus Uppsala är en fullserviceanläggning för nya och begagnade bilar! De erbjuder bland annat försäljning av nya och begagnade bilar, service, skadeverkstad, reservdels- och tillbehörsförsäljning, däckbyte, med mera. Samhällsengagemang är en självklarhet för dem.

- Att arbeta för ett hållbart samhälle för oss som lever i det men även för kommande generationer ligger i vårt DNA. För oss som arbetat många år inom Toyota och Lexus ligger grunden i våra välkända värdeord oss nära hjärtat och formar våra beslut. Att ständigt utvecklas genom Kaizen samt att arbeta med lagarbete och respekt för andra människor samt vår planet är några av dem som ligger i vår kultur, säger Niklas Höglund.

Vid uppvisande av medlemskap eller partnerskap i Sirius Bandy i samband med bilköp skänker Toyota Uppsala 1000 kr till Sirius Bandy.


I samband med bilköp skänker Toyota Uppsala 1000 kr till Sirius Bandy vid uppvisande av medlemskap eller partnerskap i Sirius Bandy.

Comments


bottom of page